Fa'afeiloa'i mai i le matou fa'ato'aga Numera 10.2-D069G i le Fa'asalalauga Fa'ava-o-malo i Cologne, Siamani, Mati, 2024.

Le au fa'atau pele,

Matou te fiafia e logoina oe e uiga i se mea o loʻo lumanaʻi matou te talitonu o le a sili ona fiafia ia te oe ma lau pisinisi.JLong (Tianjin) Abrasive Co., Ltd.vala'aulia ma le fa'aaloalo oe e asiasi i le matou fale'oloa i le International Hardware Fair i Cologne, Siamani, mai Mati 3 i Mati 6, 2024.

le Fa'aaliga o Meafaigaluega Fa'avaomalo

I le avea ai ma se taʻaloga taʻutaʻua i le alamanuia meafaigaluega,JLonge fa'amaoni i le tu'uina atu o oloa maualuga ma auaunaga fa'apitoa i a tatou tagata fa'atauaina.Faatasi ai ma le tele o tausaga o le poto masani ma se faʻamaumauga malosi, ua matou fausia se talaaga mo le faʻamaoni, faʻafouina, ma faʻapolofesa.

mea o lo'o loma

O le International Hardware Fair i Cologne o se tasi o mea sili ona lauiloa i totonu o pisinisi, e tosina mai ai le faitau afe o tagata tomai faapitoa ma kamupani mai le salafa o le lalolagi.E avea o se tulaga sili ona lelei mo networking, mauaina o faiga fou, ma suʻesuʻeina avanoa pisinisi.Matou te talitonu o lou auai o le a aoga tele i lau pisinisi e ala i le faʻafesoʻotaʻi ma aufaipisinisi, mauaina o oloa o le tipiina ma le oloina o uili, ma le faʻalauteleina o lau maketi.

felagolagomai

I lo matou faleoo, o le ae maua le avanoa e te iloa ai a matou ofo fou abrasive tisiketi, e aofia ai Uili Uila (Uli Tisiketi), Uili Uili (Otioti Tisikes), Uli Uila (Flap Discs), Fiber Discs, Diamond Tools.O le a avanoa la matou 'au fa'apitoa e tu'uina atu fa'amatalaga au'ili'ili, tali so'o se fesili e te i ai, ma fa'atalanoa ni feso'ota'iga talafeagai.Matou te mautinoa o le a ausia e le tele o oloa ma au'aunaga ou mana'oga ma fa'aleleia au fa'agaioiga pisinisi.

Otioti Uili (3) Uili tipi (1)

I le faaopoopo atu i la matou faʻaaliga mataʻina oloa, o le a matou ofoina atu foi faʻasalalauga faʻapitoa ma faʻaitiitiga mo poloaiga na tuʻuina i le vaitaimi o faʻaaliga.

Matou te fa'atalitali ma le naunauta'i i lou auai i le Fa'asalalauga Fa'ava-o-malo i Cologne.Auai mai ia i matou i le su'esu'eina o aga fou, fausia o faigapa'aga fou, ma fa'ateleina au pisinisi.Matou te tulimatai atu e faʻafeiloaʻi oe ma le mafanafana i la matou fale.

Alofaaga

JLong (Tianjin) Abrasive Co., Ltd.

Kamupani QR code

 


Taimi meli: 01-02-2024